Податківці повернули до бюджету майже 900 мільйонів


Працівники податкової міліції у Києві упродовж січня - вересня 2009 року виявили понад 550 злочинів у сфері оподаткування, з них - 536 в особливо великих розмірах.

Станом на 01 жовтня за матеріалами податкової міліції столиці порушено 333 кримінальні справи та засуджено 69 осіб, повідомляє прес-служба ДПА.

Усього  з початку поточного року податковою міліцією забезпечено надходжень до бюджету в сумі 892 мільйони 650 тисяч гривень. 

За інформацією прес-служби ДПА, податківці  постійно вживають заходів щодо викриття порушень у сфері обігу товарів.

У січні - вересні поточного року вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму понад 80 мільйонів гривень. Зокрема, лікеро-горілчаних виробів - на 6 мільйонів 408 тисяч гривень; тютюнових виробів - на 338 тисяч гривень та спирту -  на 1 мільйон 251 тисяч гривень.

Крім того, припинено діяльність 16 підпільних цехів з виробництва фальсифікованих  алкогольних  напоїв.

У результаті проведених заходів, спрямованих  на боротьбу з фіктивним підприємництвом і незаконним відшкодуванням ПДВ, виявлено 262 фіктивні фірми та 21 "конвертаційний центр".

"Податкова міліція  Києва працює над забезпеченням  максимальної уваги до сплати податків, відшкодуванням завданих державі збитків  та усуненням "тіньових" схем ухилення від сплати податків", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ