У Черновецького обіцяють черговикам 9 будинків


Київська міська влада планує наступного року розпочати будівництво 9 житлових будинків на 1 тисячу 743 квартири для черговиків. Їх планують ввести в експлуатацію в 2010-2011 роках за програмами 60Х40 та 70Х30.

Про це заявила перший заступник мера Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА.

"Загалом, у 2009 році за рахунок коштів міського бюджету для черговиків квартобліку було передбачено будівництво 5 житлових будинків загальною площею 41,78 тисяч кв. м., розрахованих на 720 сімей", - сказала Кільчицька.

Зокрема, у вівторок ордери на квартири в двох новобудовах на проспекті Маяковського, 68, 70 у Деснянському районі Києва отримали 440 родин.

Новозбудовані житлові будинки - 25-поверхові. На 1-му і 2-му поверхах запроектовані підприємства обслуговування та офісні приміщення. Між житловими будинками передбачено блок побутового обслуговування.

За словами Кільчицької, документи на отримання житла отримали "родини учасників війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС 1-ї та 2-ї категорій, інвалідів війни, учасників бойових дій, працівників МВС, багатодітні родини, родини, що виховують дітей з особливими потребами, сім'ї, які перебували на квартобліку на загальних підставах".

За даними мерії, на даний час на квартирному обліку в Києві перебувають 123 тисячі 233 сімей.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ