Андрієвський: Черновецький мусить повернути гроші за компослуги



Фото "Української правди"
Київська міська адміністрація повинна повернути надмірно сплачені комунальні платежі киянам.

Про це заявив один із лідерів Блоку Кличка, голова Української селянської демократичної партії Дмитро Андрієвський, повідомляє прес-служба депутата.

Він нагадав, що 19 жовтня Шевченківський райсуд Києва повністю задовольнив позов Віталія Кличка та групи киян щодо незаконності розпоряджень КМДА від 29 квітня про підвищення комунальних тарифів для населення.

"Це означає, що з моменту набрання судовою Постановою сили, всі нараховані на підставі розпоряджень від 29 квітня суми є неправильними", - наголосив Андрієвський.

За його словами, суд не просто підтвердив липневе розпорядження Кабміну про зупинення тарифів, але й визнав їх незаконними і нечинними з моменту прийняття.

Тому кияни, які сплатили зайві кошти, мають повне право на зарахування їх у рахунок наступних місяців, переконаний політик.

"Житлово-експлуатаційні організації при нарахуванні плати за комунальні послуги повинні керуватись рішенням суду і нараховувати платежі за тими тарифами, що діяли до 1 червня. А всі надмірно сплачені кошти повинні бути зараховані як авансові платежі", - зазначив Андрієвський.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ