У Київському зоопарку бояться отруєнь тварин


Керівництво Київського зоологічного парку звернулося до правоохоронців з заявою про погрози невідомих отруїти тварин і підсилило охорону зоопарку.

Про це йдеться в заяві гендиректора зоопарку Світлани Берзіної, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я за останні дні одержала низку погроз фізичної розправи - невідомі по телефону погрожують отруїти тварин у зоопарку... Ми вже подали відповідну заяву в міліцію і прокуратуру і підсилюємо охорону зоопарку силами державної служби охорони", - йдеться в заяві.

Берзіна також прокоментувала конфлікт із деякими колишніми співробітниками зоопарку, що виник останнім часом.

Вона наголосила, що заступник гендиректора з маркетингу Кирило Трантін раніше "допустив низку махінацій при розміщенні на території зоопарку павільйону для тропічних метеликів, 8 ігрових автоматів і 3 автомати з продажу продуктів харчування", від яких зоопарк не одержував орендної плати.

У зв'язку з цим керівники зоопарку "ініціювали службове розслідування" і звернулися в ГУМВС.

Що стосується бійки у зоопарку 17 жовтня, то, за словами Берзіної, її спровокували звільнені співробітники зоопарку - завідувач сектором просвітницької роботи Сергій Григор'єв, завідувач сектором копитних тварин Ігор Марійчук і колишній директор Центру реабілітації кажанів Володимир Тищенко. 

Берзіна додала, що ці люди намагалися незаконно проникнути в приміщення реабілітаційного центру, де знаходилися плакати з гаслами протесту проти керівництва. А працівники зоопарку, мовляв, просто намагалися затримати порушників порядку до прибуття наряду.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ