Наземного транспорту в Києві може поменшати - "Київпастранс"



КП "Київпастранс" має намір корегувати графіки руху наземного комунального громадського транспорту у зв`язку з перерозподілом пасажиропотоків на користь маршрутних таксі.

Про це заявив генеральний директор підприємства Микола Ламбуцький, пише Київ.proUA.com  з посиланням на "Українські новини".

"Корегуватися графіки, безумовно, будуть залежно від пасажиропотоку... від його розподілу між звичайним режимом руху і маршрутними таксомоторами", - сказав Ламбуцький.

Він відзначив, що недобросовісна конкуренція з боку приватних перевізників маршрутками іноді призводить до того, що пасажиропотік комунального транспорту спадає до мінімуму.

У той же час Ламбуцький додав, що корекція графіків не означає скорочення пасажиропотоку комунального наземного транспорту, а тільки оптимізацію маршрутів.

Він повідомив, що підприємство розраховує на традиційне сезонне зростання рівня перевезень до грудня.

Як повідомлялося раніше, "Київпастранс" планував з наступного місяця скоротити час роботи комунального транспорту на дві години.

Зазначалось, що автобуси, трамваї і тролейбуси, які раніше возили до 01.00 ночі, почнуть здійснювати останній рейс о 23.00.

А ті, що курсували до 24.00, закінчуватимуть роботу о 22.00. Також повідомлялось, що маршрути, які не окупаються, в листопаді зовсім зникнуть.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ