"Київметробуд" хоче будувати метро в Індії


Компанія "Київметробуд" (Київ) має намір будувати метро в Індії. Про це заявив генеральний директор компанії Володимир Петренко, повідомляють "Українські новини".

За його словами, зараз "Київметробуд" надає консультаційні послуги компанії, яка будує ділянку метро в Делі, а в майбутньому компанія планує брати участь у будівництві.

Із цією метою "Київметробуд" вивчає передкваліфікаційні умови тендерів на будівництво окремих ділянок метро в Калькутті.

За словами Петренка, компанія розпочала переговори з потенційними учасниками зазначених тендерів для формування спільної заявки, відповідно до якої "Київметробуд" виступить генпідрядником будівництва.

Як відомо, 2008 рік "Київметробуд" закінчив із чистим прибутком 24,696 мільйона гривень, збільшивши чистий дохід на 66,7%, або на 379,808 мільйона гривень до 949,578 мільйона гривень порівняно з 2007 роком.

"Київметробуд" спеціалізується на будівництві, реконструкції і технічному переобладнанні метрополітену, тунельних споруд та інших об'єктів різного призначення.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ