У Кличка попереджають, що не дадуть протягнути землю "заднім числом"


Блок Кличка вважає, що промерська більшість може фальсифікувати рішення Київради про виділення земельних ділянок, які мали бути розглянуті на засіданнях 13 і 14 жовтня.

"Ми знаємо, що така ідея гуляє коридорами Київради", - заявили в Блоці.

За інформацією депутатів, близько 5 проектів відводів землі можуть бути включені до порядків денних минулих пленарних засідань, підписані і випущені "заднім числом".

Це стосується найбільш резонансних земельних відводів, у тому числі на Андріївському узвозі та на о. Жуків, повідомляє прес-служба Блоку Кличка.

Депутати переконані, що під цю фальсифікацію також можуть потрапити проекти рішень про надання земельних ділянок біля фунікулеру, у Конча-Заспі та Пуща-Водиці, що загалом становить 15-20 га землі.

"Ми закликаємо владу навіть не намагатися  вчиняти дії, які, без сумніву, закінчаться порушенням кримінальних справ, принаймні для середньої ланки виконавців. Усі порядки денні відслідковуються фракцією Блоку Кличка", - попередили у Блоці.

У разі підтвердження цієї інформації,  Блок вимагатиме порушення кримінальної справи проти заступника міського голови - секретаря Київради Олеся Довгого, повідомили у прес-службі.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ