За місяць даішники Києва спіймали 32 злочинці



Фото gdb.rferl.org
За останній місяць співробітники столичної Державтоінспекції затримали 32 особи, що перебували у розшуку за підозрою у скоєнні різних злочинів, серед яких убивства, шахрайства і крадіжки. 

Про це йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю УДАІ ГУ МВС у Києві.

Так, днями на Столичному шосе співробітники полку дорожньо-патрульної служби ДАІ  зупинили за порушення правил дорожнього руху престижний джип Міцубісі з транзитними номерами.

Його водій повів себе вкрай зухвало, стверджував, що нічого не порушував, погрожував викликати адвоката.

Під час перевірки інспектори встановили, що цей чоловік переховувався від слідства і перебуває в розшуку за шахрайство в особливо великих розмірах.

Ще одного розшукуваного за тяжкий кримінальний злочин співробітники ДАІ затримали  при дещо незвичних обставинах.

На перехресті вулиць Саперно-Слобідська і Грінченка зіткнулися два легковики. При появі працівників міліції водій однієї з них дуже занервував, що і викликало підозру у правоохоронців.

Поки чоловік писав пояснення, інспектори перевірили і машину, і власника по відповідних базах. Незабаром цей учасник ДТП, підозрюваний у розбійному нападі на території однієї з областей України, опинився в Голосіївському райуправлінні міліції.

За словами начальника столичної ДАІ полковника міліції Анатолія Сіренка, під час несення служби інспектори стикаються з різними правопорушеннями, нерідко їм доводиться мати справу і зі справжніми злочинцями.

Як відомо, раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зобов'язав співробітників Державтоінспекції перевіряти порушників правил дорожнього руху за міліцейськими базами.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ