Реклама на бідбордах подорожчала у 5 разів



Фото "Сегодня"
Привітання на билбордах Києва подорожчали у 5 разів. Якщо влітку всілякі "Спасибі за сина", "З днем народження, Вася!" коштували лише 500 гривень, то нині вже не менше 2500 гривень, пише "Газета по-київськи".

У рекламних агентствах підтверджують, що ціни доводиться підвищувати. Мовляв, такі заходи вимушені - у липні-серпні і січні-лютому клієнтів завжди менше через відпустки, от і треба надолужувати втрачене.

"Улітку кожної міг замовити борд хоч на Хрещатику усього за 600 гривень, зараз - мінімум від 1300 до 2500 гривень. У листопаді ціни будуть ще вищими, повезе тим, хто встигне оформити замовлення на жовтень", - сказала менеджер з продажу одного з рекламних агентств Дана Кобельська.

За словами голови координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України Артема Біденка, 2500-3500 гривень - зараз мінімальна ціна за білборд, хоча влітку насправді було від 500 гривень.

"Причина подорожчання - передвиборна кампанія, що "з'їдає" велику частину рекламної площі, плюс інших замовлень стало набагато більше, тому і ціни так виросли. Але в цілому "особистих" білбордов у Києві і було не так вже й багато: улітку - чотири з тисячі", - сказав Біденко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ