Довгий пояснив, чого переніс сесію Київради


Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що не може допустити продовження зриву пленарних засідань та дискредитації діяльності Київради, тому наступне пленарне засідання пройде 29 жовтня.

Про це йдеться у його зверненні до киян, депутатів Київради та представників ЗМІ.

"Усі, хто спостерігав за перебігом пленарного засідання Київської міської ради 13 жовтня, мали можливість у черговий раз переконатися в тому, хто дбає про людей, а хто лише про власні рейтинги", - сказав Довгий.

За його словами, більше 8 годин знадобилося для того, щоб депутати, які заблокували трибуну "капітулювали перед здоровим глуздом".

"Адже ціна питання - ухвалення рішення про зменшення житлово-комунальних тарифів. Саме це рішення було основним у порядку денному пленарного засідання і саме такого рішення в останні місяці найбільше очікували від нас кияни", - сказав Довгий.

Він наголосив, що "всупереч сподіванням політичних опонентів на зрив опалювального сезону у столиці" міський голова і Кабмін знайшли можливість знизити тарифи на теплопостачання.

"Отже, кияни будуть з теплом та найнижчими в Україні тарифами", - заявив Довгий.

Він подякував депутатам, привітав киян "з прийняттям вкрай важливого рішення щодо зниження тарифів" і вибачився перед усіма, "хто 13 та 14 жовтня очікував на розгляд та ухвалення низки інших господарських рішень".

"Нехай це залишиться на совісті тих, хто є організатором та несе відповідальність за зрив пленарного засідання", - підсумував Довгий.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ