Черновецький прорвався у Київраду. Щоб подивитися


До сесійної зали Київради, яка заблокована депутатами Блоку Кличка і Блоку Черновецького прийшов міський голова Леонід Черновецький.

Охоронці провели мера в президію, де йому звільнили місце для слова. Черновецький висловив здивування тому, що діється у міській раді.

"Я не можу зрозуміти, в чому головна проблема. Сьогодні я вражений мужністю мого заступника, який у такій обстановці проводить сесію. Це справжня мужність", - похвалив Олеся Довгого мер.

Він наголосив, що "нам дуже важливо сьогодні поспілкуватися і прийняти рішення, бо це діло принципу". Водночас опозиція зустріла його слова вигуками "Ганьба!"

"Те, що сьогодні довкола мене, міського голови,  витворяють народні депутати на чолі з видатним боксером це паскудство, бо я киянами обраний мер і маю право тут виступати  доводити свою точку зору по всіх питаннях, що цікавлять не лише тих, хто блокує трибуну, а перш за все депутатів", - сказав Черновецький.

Він також додав, що прийшов з метою знизити тарифи для киян, а блокувальники не дають цього зробити. У відповідь знову пролунало "Ганьба!"

"Звісно, ганьба мені, бо я хочу понизити в Києві тарифи для киян, а ви мені не даєте це зробити", - сказав Черновецький.

Міський голова наголосив, що все, "що сьогодні відбувається, це чисте паскудство, хуліганство, злочин, але всі рішення, які ми запланували, мають бути прийняті".

"Олесь Станіславович, я сам хотів переконатися, що відбувається в залі, я думаю, що звісно, цю  проблему нам треба подолати. Київрада повинна відбутися по любому", - сказав Черновецький і покинув залу.

Нині секретар Київради Олесь Довгий намагається проводити засідання, оскільки у залі вже зареєструвались 96 депутатів Київради. Обговорюється розгляд питання щодо можливого зниження тарифів на компослуги у столиці

Як відомо, о близько 17.00 у Київраді зчинилася бійка.

Ще раніше, близько 14.20 Черновецький заявив, що вже підписав розпорядження про зниження тарифів на компослуги майже до рівня тарифів, що діяли до 1 червня.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ