Кличко намагається не допустити "незаконної" Київради


Фракція Блоку Кличка у Київраді заблокувала трибуну і вимагає скасування позачергового засідання сесії у вівторок, яке за їх словами, є незаконним.

До депутатів приєдналися Микола Катеринчук і Кирило Куликов.

За словами Віталія Кличка,  на 13-14 жовтня в "порушення регламенту та законодавства призначені незаконні пленарні засідання".

"Ми вимагаємо, щоб Черновецький звернув увагу на важливе рішення - скасування незаконно підвищених тарифів для киян. Друга наша вимога - щоб сесія проходила згідно з регламентом в четвер. Ми будемо робити все для того, щоб сесія сьогодні не пройшла", - наголосив він.

Кличко повідомив, що його блок звернувся з відкритим листом до кандидатів у президенти Юлії Тимошенко, Віктора Януковича та Володимира Литвина з проханням "не допустити проведення незаконних сесій та врятувати Київ від розкрадання та руйнації".

"Я хотів би також звернутися і до інших фракцій (у Київраді), де є недурні люди, які розуміють, що сьогодні відбувається мародерство. Давайте зупинимо грабування Києва", - закликав Кличко.

До нього приєднався Катеринчук, який заявив: "Ми не дамо сьогодні провести сесію".

Станом на 10:36 секретар Київради Олесь Довгий зібрав погоджувальну раду, однак Блок кличка відмовився брати участь у її засіданні.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ