Обіцянки прибрати рекламу з Києва – популізм?


Керівник Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко називає заяви про нову Концепцію реклами у столиці популістськими.

Про це він повідомив у коментарі "Українській правді. Київ".

"Концепція місту справді потрібна, і вона має вироблятися зусиллями багатьох спеціалістів. Незважаючи на те, що за останні 5 років виникло вже 5 різних концепцій і кожного разу мер обіцяв вирішити все раз і назавжди, ми сподіваємося, що цього разу буде досягнуто конкретного результату", - сказав Біденко.

Водночас, за його словами, поки що самої Концепції ніхто не бачив.

"Я так розумію, в ній немає конкретних механізмів вирішення проблеми. Так, наприклад, мер озвучив необхідність демонтувати 50% конструкцій. Але ані місто, ані оператори фізично реалізувати це не можуть - це десятки тисяч тонн заліза, і мільйони гривень на демонтажі", - сказав Біденко.

Він наголосив, що необхідно придумати механізми для реалізації такого проекту, в тому числі пільгового характеру, щоб компанії самі переходили на сучасні об'єкти зовнішньої реклами.

"Поки що звучать тільки популістські гасла, однак ми подали свої пропозиції до робочої групи і чекаємо на реакцію мерії", - підсумував керівник Асоціації зовнішньої реклами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ