Київрада продала землі на 80 мільйонів



Фото з сайту КМДА
Київська міська рада погодила продаж п'яти земельних ділянок у столиці загальною площею близько 5,91 га на суму 78 мільйонів 618 тисяч гривень.

Відповідні проекти рішень були розглянуті і затверджені депутатами Київрада на засіданні сесії в четвер, пише "Газета по-київськи" з посиланням на УНІАН.

Так, Київрада продала ТОВ "Будівельний союз "Моноліт" ділянку площею 4,33 га по вул. Дегтярівській, 17-19 у Шевченківському районі за 44 мільйони 723 тисячі гривень.

Ділянка буде використана для будівництва й експлуатації адміністративно-офісного комплексу з об'єктами розважального призначення, прибудованими приміщеннями господарського призначення та паркінгами. Нині на цьому місяці розташований майновий комплекс, що передбачається знести.

Також погоджено продаж земельної ділянки площею 0,17 га на трасі Київ-Чернігів, Броварського лісництва, у Деснянському районі. Її вартість складає 3 мільйони 383 тисяч гривень.

Земля продана фізичній особі для будівництва й обслуговування зони відпочинку "Пришляхова" з об'єктами громадського харчування.

ТОВ "Дніпрянка" продано земельну ділянку площею 0,5 га по вул. Марка Черемшини, 17 у Дніпровському районі для обслуговування будівельної ділянки за 10 мільйонів 433 тисячі гривень.

Цій же фірмі продано ще одну земельну ділянку по вул. С.Стальського, 23 у Дніпровському районі площею 0,89 га за 18 мільйонів 831 тисячу гривень. Земля придбана для експлуатації продовольчої бази.

Крім того, 8 жовтня Київрада продала ТОВ "Грааль" земельну ділянку площею 0,023 га по вул. Хрещатик, 5 за 1 мільйон 247,7 тисячі гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ