Кільцеву довкола Києва ще можна побудувати до Євро-2012?


Велика кільцева дорога навколо Києва може бути побудована протягом 1,5-2 років, якщо буде побудований міст через Дніпро в районі міста Українка (Київська область).

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" заявив голова Київської обласної держадміністрації Віктор Вакараш.

"У нас уже є готові проекти ділянки довжиною 18 км на Києво-Московськом напрямку (відрізка Великої окружної дороги), і в мене є надія, що в наступному році все-таки криза відступить, і ми почнемо будівництво цієї частини", - наголосив  Вакараш.

За його словами, якщо буде побудований міст через Дніпро в районі міста Українка, то будівництво Великої кільцевої дороги відразу оживиться, тому що є відповідна постанова Кабміну про те, щоб надавати будівництво цієї дороги в концесію.

Після того, як міст у районі Українки буде побудований, з'являться сотні інвесторів, що захочуть взяти участь власними коштами в будівництві об'їзної дороги, тому що там передбачається будівництво великих різноманітних центрів і комплексів.

"Це дасть можливість виконувати ці роботи не тільки за рахунок державних коштів, але і за рахунок притягнутих інвестицій", - сказав Вакараш.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ