Убитого бізнесмена замовив брат дружини


Родичі убитого власника торгового центра "4room" побоюються за свої життя й обіцяють $200 тисяч тому, хто допоможе піймати Міраба.

Про це розповів брат убитого Шабаба Алояна, пише "Сегодня".

Родина загиблого переконана, що замовником вбивства є двоюрідний брат дружини Шабаба Хануми -  Міраб Суслов, а не знаменитий російський злодій у законі по кличці Міраб Сухумський, якого раніше запідозрили в убивстві.

За словами брата покійного, Суслову 46 років, він уродженець Єревана, раніше судимий, пов'язаний зі злочинними угрупованнями Грузії, Вірменії і Росії. Розпочинав свій шлях

завдяки квартирним крадіжкам.

Алоян і Суслов познайомилися близько десяти років тому в Москві. А два роки назад Алоян зробив Суслова співвласником ще споруджуваного торгового центра "4room", віддавши йому безкоштовно 25% акцій.

"Віддав, тому що він -  брат його дружини. До останнього ніхто не знав, що Міраб збирається зрадити родину. Близько року тому Суслов почав шантажувати Шабаба. Говорив, що йому потрібна третина частки брата в бандитський общак", - сказав брат убитого.

Тоді, за його словами,  Міраб почав погрожувати вбивством.

Брат Шабаба нагадав, що Міраб замовляв Алояна двічі, оскільки перше вбивство зірвалося.

Крім того, сім'я вбитого каже, що Міраб користувався послугами тих самих кілерів - зокрема, того, якого затримали у Житомирській області.

Родина боїться за свої життя, оскільки, за їх словами, за два дні до вбивства Міраб погрожував Шабабу по телефону, мовляв, спочатку тебе уб'ю, потім твого брата, потім сина. Також, каже родина, Міраб розповів, що "купив весь Київ, усіх прокурорів", тому не боїться, що його можуть покарати за вбивство. 

Як відомо, у п'ятницю в супермаркеті 4room невідомі розстріляли власника і двох охоронців. Помер і один з кілерів, який пораненим потрапив у ДТП.

У неділю на території Житомирської області правоохоронці затримали другого кілера, що брав участь у розстрілі.

У цей же день відбулися похорони охоронців бізнесмена - старшого лейтенанта 36-річного Володимира Ісая та лейтенанта 24-річного Андрія Брежнєва.

Як відомо, Алоян належав до єзидів - окремої групи курдів, які самі дистанціюються від курдів, маючи іншу релігію.

За словами міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, у замовленні вбивства бізнесмена підозрюють громадянина Росії злодія у законі Міраба Джангвеладзе, який нині активно бореться за те, щоб контролювати кримінальний світ Сочі.. За версією міліції, причиною замаху могли стати бізнесові суперечки у сумі 20 мільйонів доларів.

Крім того, у середу ввечері у Голосіївському районі Києва в автомобілі "Порше Кайєн" був розстріляний житель Запоріжжя, ймовірно, бізнесмен.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ