Обманутим елітчикам знайшли землю, але не інвесторів



Фото Ліги
Київрада визначила дві земельні ділянки, які будуть використані для забезпеченням житла постраждалих інвесторів від ГБК "Еліта-Центр".

Відповідне рішення було прийняте на сесії Київради у четвер.

Зокрема, мова йде про земельні ділянки виділені на вул. Курнатовського 7-Б та вул. Петра Запорожця 15-В  у Дніпровському районі, які раніше належали ТОВ "Марс-1", що входило до "Еліта-Центр".

У зв'язку з прийнятими 8 жовтня рішеннями, передні рішення "Про надання та вилучення земельних ділянок та припинення права користування землею" вважаються таркими, що втратили чинність.

Крім того, Київрада доручила Київській міській державній адміністрації "за погодженням з з потерпілими, які фінансували будівництво... провести конкурс щодо залучення інвесторів для забудови" цих земельних ділянок і для забезпечення житлом потерпілих від "Еліта-Центр".

Відповідні ділянки можуть бути використані "виключно для забезпечення житлом" постраждалих від "Еліта-Центр".

Як відомо, 17 вересня Київрада прийняла рішення про використання земельних ділянок, які належать групі будівельних компаній "Еліта-Центр", для забезпечення житлом обманутих вкладників.

Згодом на виконання рішення Київради КМДА хотіла виставити на аукціон три ділянки, що належали "Еліта-Центр" -  на проспекті Героїв Сталінграда, вулицях Курнатовського та Петра Запорожця.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ