БЮТ вимагає переглянути схему розміщення готелів у Києві


Депутатська фракція БЮТ у Київраді вимагає від оточення мера Леоніда Черновецького перегляду "Схеми розміщення готелів у  Києві на період до 2020 року".

З відповідною заявою на сесії Київради виступила голова фракції Тетяна Мелехова, повідомляє прес-служба Блоку.

"Блок Юлії Тимошенко" вимагає повного перегляду такої Схеми майбутнього будівництва готелів у місті Києві! Адже під забудову потрапили не лише зелені зони Києва, але й пам'ятки історії. Наприклад, пам'ятник Бабин Яр", - сказала Меліхова.

За її словами, завдяки втручанню міжнародної спільноти Бабин Яр буде виключений з цієї схеми, але ж "під загрозою забудови залишаються парк Дружби народів, Оболонська набережна, "Венеціанський" та Рибальський острови, Андріївський узвіз, Китаєво".

Мелехова додала, що однією з ключових причин подібних голосувань стає поспішна та неякісна підготовка документів виконавчим органом Київради - Київською адміністрацією, що не дозволяє депутатам ухвалювати свідомі та виважені рішення.

Фракція БЮТ також вимагає притягнути посадовців, які готують такі поспішні рішення і виносять їх на сесію Київради, до відповідальності.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ