Кільчицька знає, як вирішити проблему парковки у дворах



Фото TabloID
Проблему паркування автомобілів у дворах, на прибудинкових територіях, зелених зонах та дитячих майданчиках можна вирішити завдяки впровадженню проекту "Народний гараж".

Про це заявила перший заступник мера Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА.

"Наша мета - разом з киянами, мешканцями цих будинків вирішити яким чином покращити стан прибудинкових територій. Саме тому ми розпочали інтерактивне обговорення програми "Народний гараж" на Інтернет-сайті www.parkovka-dvor.org.ua, який протягом двох тижнів його роботи відвідали майже 13 тисяч осіб", - сказала заступник мера.

Кільчицька наголосила, що всі відвідувачі беруть активну участь в обговоренні тем: впровадження програми "Народний гараж", паркування на зелених зонах, у дворі та на дитячому майданчику.

"Хочу ще раз наголосити, що це не комерційний, а соціальний  проект, який запроваджується з метою покращити ситуацію з паркуванням автомобілів у дворах", - зазначила Кільчицька.

Як відомо, раніше Кільчицька заявляла, що столична влада має на меті уже найближчим часом реалізувати програму "народна парковка" у столиці. Згідно з цією програмою, у дворах столичних багатоповерхівок облаштують коштом мешканців дво-, або трирівневі парковки для автомобілів.

Згодом київська влада в рамках реалізації програми "Народна парковка" звернулася до столичних мешканців з проханням висловити свої пропозиції, ідеї та побажання щодо нового проекту.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ