Лондон має намір допомогти київським підприємцям


Лорд-мер лондонського Сіті Іан Лудер висловив бажання продовжувати співпрацю з Київською міською державною адміністрацією. 

Про це він повідомив у своєму листі до міського голови Леоніда Черновецького, повідомляє прес-служба КМДА. 

Іан Лудер висловив захоплення поновленням інтересу до спільних будівельних проектів, запланованих у зв’язку з проведенням в Україні Євро-2012. 

"Зробити Київ привабливим місцем для розміщення іноземного капіталу – це важливе пріоритетне завдання. Ми бажаємо Вам усіляких успіхів на шляху боротьби із корупцією та створення сприятливого бізнесового середовища, яке ґрунтуватиметься на правилі верховенства закону", – йдеться у його листі.

Іан Лудер запевнив, що Лондон активно підтримуватиме Київ на цьому шляху, зокрема у сфері скорочення бюрократичних процедур для підприємців. 

Як відомо, зустріч Черновецького та Іана Лудера відбулася в столичній мерії 3 вересня. У ході зустрічі сторони обговорили досвід міст у залученні інвестицій та забезпеченні сприятливого ділового клімату, а також у сфері організації фінансування для масштабних міських проектів через партнерство державного та приватного секторів.

"Українська правда. Київ"


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ