Черновецький дозволив киянам ще раз заплатити за нижчим тарифом



Фото ric.ua
Дію розпоряджень про встановлення 45% підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги подовжено.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з документом, з метою недопущення зупинки підприємств, які виробляють та надають житлово-комунальні послуги, а також поетапного приведення тарифів до економічно-обґрунтованих витрат, на жовтень 2009 року подовжено дію розпоряджень КМДА від 31 серпня.

Як відомо, з 1 червня у столиці набули чинності нові тарифи на житлово-комунальні послуги.

Підвищення відбулося відповідно до розпоряджень КМДА, підписаних в.о. голови КМДА Голубченком.

Кабінет міністрів на засіданні 17 липня прийняв рішення призупинити підвищення Київською адміністрацією тарифів на комунальні послуги для населення і юридичний осіб із 1 червня.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликала киян сплачувати за житлово-комунальні послуги за старими тарифами.

Згодом мер Києва Леонід Черновецький заявив, що призупинення Кабміном дії нових тарифів Київської міської державної адміністрації є незаконним і зроблено в передодні президентських виборів в Україні.

Розпорядженням від 31 серпня КМДА затвердила нові тарифи на комунальні послуги з холодного та гарячого водопостачання, водовідведення та на утримання будинків, споруд і прибудинкових територій для населення на серпень і вересень 2009 року, знизивши їх на 5% на серпень-вересень.

17 вересня Київрада прийняла рішення про створення робочої групи з вивчення напрацьованих проектів рішень, що стосуються тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ