У столиці поговорять про Технології, Розваги і Дизайн


18 жовтня о 12.00 у Києві вперше в Україні  відбудеться конференція TEDxKyiv.

TED -  це щорічна конференція, на яку запрошуються видатні мислителі та діячі світу, щоб поділитися тим, що їх найбільше захоплює, повідомляють організатори.

"TED" означає Technology, Entertainment, Design (Технології, Розваги, Дизайн) -  три широкі сфери тем, що разом формують наше майбутнє.
 
Тема конференції цього року - "Що Україні потрібно сьогодні?". Плануються до 10 виступів на теми інновацій у науці і технологіях, соціальних відносин, бізнесу і маркетингу, архітектури, мистецтва, освіти і виховання наступних поколінь.

Крім того, буде показано декілька роликів TEDTalks, що на відповідні теми. Столичні жителі матимуть змогу послухати доповіді Гліба Усаковського "Органічна архітектура як відображення життя, свободи, реалізації", Наталії Калашник "Теорія і практика формування смаку до життя", Миколи Бельдія "Шлях винахідника", Тетяни Монтян "Формалізація власності", Влада Троїцького "Сучасне мистецтво" та інші.

На конференцію можна потрапити безкоштовно за умови попередньої реєстрації, яка вже відкрита на сайті TEDxKyiv.

"Ми робимо TEDx в Україні для того, щоб створити майданчик для спілкування на тему інновацій та для розповсюдження інноваційних ідей. Всі виступи на конференції будуть записані і доступні через Інтернет, чим ми зможемо показати наші таланти і ідеї світові", - кажуть організатори конференції.

Девіз TED: "Ідеї варті поширення". Конференція проходитиме за адресою вул. Івана Мазепи, 34/

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ