У Києві розстріляли директора й охоронців супермаркету. Оновлена



Фото news.ru.msn.com
Стрілянина на Великій окружній дорозі в Києві відбулася в меблевому центрі "4room", а не в супермаркеті "Фора".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника видання, о 14.40 у меблевий центр "4room" увірвалися невідомі і розстріляли директора цього центра і його охорону.

Директор з вогнепальними пораненнями був госпіталізований. За інформацією джерела, у певних  колах він відомий як "Курд".

Як повідомляє Лігабізнесінформ, охоронці (співробітники спецпідрозділу міліції "Титан") загинули на місці, а директор магазину помер по дорозі до лікарні.

Крім того, підкреслив співрозмовник агентства, зловмисники взяли дружину директора як заручницю і втекли на декількох машинах у невідомому напрямку.

Пізніше у прес-службі МВС заявили, що власник "Форуму" помер від кульових поранень у лікарні, двоє його охоронців - загинули на місці збройного нападу, повідомляє УНІАН.

Згідно з повідомленням, невідома особа відкрила вогонь з автоматичної зброї по власнику меблевого центру, коли він входив до будівлі ТЦ.

Охоронці намагались протистояти нападу, але були вбиті. Користуючись цим, нападник наздогнав власника у торговому залі, де зміг поранити його, після чого зник на автомобілі.

Порушено кримінальну справу. Особа, яка здійснила збройний напад, розшукується. Інших офіційних подробиць стосовно цього в МВС поки що не повідомляють.

Інформація від поінформованих джерел у правоохоронних органах щодо захоплення у заручники дружини власника ТЦ офіційно не підтверджується.

У свою чергу, джерело в правоохоронних органах повідомило, що в момент, коли директор меблевого центру "4room" разом зі своєю охороною виходив з магазину, до них під'їхав легковий автомобіль, в салоні якого знаходилися дві людини.

Через мить грабіжники відкрили вогонь по директорові і його охороні. Охорона у свою чергу відкрила вогонь у відповідь. У перестрілці був поранений водій нападників.

Після перестрілки нападники спробували втекти з місця події, проте їм не вдалося виїхати далеко - поранений водій втратив свідомість і автомобіль зупинився.

Від отриманих ран чоловік помер. Другий зловмисник вискочив з автомобіля, зупинив таксі і, погрожуючи пістолетом, примусив водія відвезти його від місця злочину.

Автомобіль таксі, на якому втік зловмисник, встановлено, його водій дає свідчення правоохоронним органам.

Як відомо, раніше з посиланням на ГУ МВС України в Київській області повідомлялося, що невідомий чоловік відкрив стрілянину в супермаркеті "Фора" на Великій окружній дорозі Києва.

За інформацією міліції, невідомий застрелив з вогнепальної зброї двох охоронців супермаркету.

За попередніми даними, чоловік здійснив постріли, перебуваючи в автомобілі. Після того, як у відповідь від інших охоронців супермаркету пролунали постріли, він пересів в інший автомобіль ("Мазда") і зник з місця пригоди.

Водночас у службі безпеки компанії "Фоззі", якій належить мережа  супермаркетів "Фора", заявили, що жодних інцидентів у їхніх магазинах у п'ятницю не було.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ