Пилипишин хоче відремонтувати всі дитсадки району за 5 років


Керівництво Шевченківського району Києва має намір модернізувати 52 дитячих садки до 2015 року.

Про це заявив районний голова Віктор Пилипишин, повідомляє прес-служба чиновника.

За його словами ремонт дошкільних закладів буде здійснено в рамках Програми розвитку матеріально-технічної бази дошкільної освіти на 2010-2015 роки.

У рамках цієї програми планується витратити близько 75 мільйонів гривень на ремонт приміщень дитсадків, харчоблоків, мереж холодного і гарячого водопостачання, встановлення ігрових майданчиків, асфальтування території. Передбачається відкриття 17 навчальних груп.

"Роботи будуть виконуватися по кількох напрямках: ремонт приміщень, покращення санітарно-гігієнічного стану, забезпечення сучасним обладнанням, приведення до санітарно-гігієнічних норм прилеглих територій та будівель дитсадків. Таким чином, це комплекс заходів", - сказав голова району.

Він наголосив, що мета цих заходів одна - створити максимально комфортні умови для дітей в дитсадках і ліквідувати дефіцит вільних місць.

"Останнє особливо важливо, адже в наступні роки у зв'язку з демографічною ситуацією кількість дітей, які потребуватимуть дошкільного виховання, збільшиться", - сказав Пилипишин.

За його словами, реалізація даної Програми матиме пріоритетне значення в роботі районної влади, оскільки вона відповідає стратегічній меті - "перетворення Шевченківського району на територію дітей".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ