Київ зачаровує церквами і дивує заторами та парковками


У 2008 році столицю України відвідали 313 тисяч 427 іноземних туристів. Такі дані оприлюднило управління туризму при КМДА, відзначивши, що Київ став привабливим для іноземців.

Хоча така зацікавленість містом Кия може бути пов'язана з тим, що відповідно до рейтингу лондонської компанії ECA International, наше місто стало одним з найдешевших для туристичного відвідування.

Приїжджають у Київ з різною метою: відпочити, подивитися чи до когось в гості, але дивуються практично одним і тим самим речам, пише "Газета по-київськи".

Так, приємно вражають іноземців столичні дівчата, гарні церкви, монастирі і щасливі обличчя людей.

Водночас засмучує гостей те, що кияни не знають англійської, палять на вулиці, відсутність людських транспортних розв'язок та дороговказів, написаних англійською мовою та припарковані будь-де авто.

"Дуже порадували ціни - у Бразилії все дорожче. При цьому створилося враження, що українці живуть багатше. Як доктор, я помітив, що в Києві дуже багато курців. Напевно, це пов'язано з дешевиною сигарет, у Бразилії вони значно дорожчі. Я люблю футбол. Стежу от за підготовкою України до Євро-2012. У вас стільки проблем з цим, не уявляю, як справиться керівництво країни", - сказав бразилець Сергіо Розенберг.

За словами голландця Ніколаса Ваннеса, "в місті орієнтуватися важко - немає відповідних написів, покажчиків".

"Був шокований, побачивши людей, що їли зі смітника. Це просто немислимо. Також дістають проханнями дати сигарету. Мені це не подобається, але я даю, незручно відмовити. Однак добре, що у вас можна скрізь курити", - сказав Ваннес.

Також він відзначає, що в Києві дуже складно розібратися з транспортними розв'язками.

"Багато старих машин на дорогах, не розумію, як їх випустили на дорогу. У Києві постійні пробки. А ще у вас автомобілі паркуются на дорогах - у нас такого просто не існує", - дивується голландець.

Також іноземних гостей дивує, що багаті люди виставляють свій статус на показ, а дівчата мучать себе високими підборами, відзначає видання.  
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ