Маленьких киян запрошують взяти учать у конкурсі малюнку


У столиці стартує конкурс малюнків для маленьких киян "Ми крокуємо по місту", який проводиться з метою формування у дітей навичок безпечної поведінки на дорогах.

Про це повідомив заступник мера Віталій Журавський, повідомляє прес-служба КМДА.

"У процесі організації та проведення цього конкурсу головною метою, яку ставлять перед собою організатори, є пропаганда Правил дорожнього руху серед дітей. Крім того, коли дітки беруть участь у такому конкурсі, вони автоматично закріплюють навички правильної поведінки біля дороги та на її проїзній частині", - сказав Журавський.

До участі у конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 16 років. На конкурс подаються малюнки виконані на аркуші формату А4 або формату А3 з використанням різних матеріалів (кольорові олівці, акварельні фарби, пастель та інші).

На зворотній стороні малюнка необхідно вказати назву конкурсу, прізвище та ім'я автора, повну назву загальноосвітнього закладу, вік.

Зміст малюнка повинен відповідати темі конкурсу "Ми крокуємо по місту", тобто стосуватися безпеки дорожнього руху.

Роботи приймаються до 15 жовтня 2009 року за адресою: Київ, 01030, вул. Богдана Хмельницького, 54, УДАІ. Телефон для довідок: (8044) 278-56-70.

Підсумки конкурсу підводитимуться 16 жовтня 2009 року. 100 переможців будуть нагороджені дипломами та призами у приміщенні Київського академічного театру ляльок. Кращі малюнки опублікують у газеті.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ