Столична влада взялася за працевлаштування студентів



Фото з сайту КМДА
Київська влада відкрила перше офіційне представництво Програми з працевлаштування студентів та випускників (GPS).

Воно з'явилося у Національному авіаційному університеті, повідомляє прес-служба КМДА.

Проект розрахований саме на студентську аудиторію, а його назва символізує навігаційний прилад, який допомагатиме у виборі шляху в доросле, реальне життя.

За словами виконуючого обов`язки заступника міського голови Віктора Сівця, загалом - це спосіб долучитися до генерації молодих перспективних спеціалістів.

"Нова Програма - це один з  важливих кроків в напрямку допомоги студентам у працевлаштуванні.  Ми готові гарантувати  отримання роботи, гідні умови праці, можливість брати участь у вирішенні реальних проблем міста", - сказав Сівець.

За словами першого проректора НАУ Максима Луцького, цей проект надасть студентам  широкий вибір професій, зокрема можливість обрати кар`єру держслужбовця.

За даними прес-служби КМДА, вже сьогодні у структурних підрозділах міської адміністрації працює більше 150 студентів, що пройшли відбір за цією програмою.

Відтепер кожен студент може звернутися безпосередньо до представника  Програми "GPS", заповнити анкету та  пройти співбесіду.

Стажерам Програми надалі може бути запропонована участь в реалізації конкретних проектів, пов'язаних з вирішенням завдань соціально-економічного розвитку столиці.

Планується, що до кінця 2009 року представництва Програми будуть відкриті у всіх провідних ВНЗ столиці.

Зокрема, програма "GPS" з'явиться у Київському університеті ім. Шевченка; у Київському економічному університеті ім. В. Гетьмана, у Київському політехнічному інституті, Київський національний університет будівництва і архітектури, у Києво-Могилянській академії та Київському національному торговельно-економічному університеті.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ