"Молодість" збирається "вибивати" борги з Черновецького


39-й Київський міжнародний фестиваль "Молодість" має намір подати до суду на столичну владу, у випадку якщо та не поверне борг.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив гендиректор фестивалю Артем Денисов.

"Нині ходять різні чутки. Але поки що ми не готували жодних позовів до суду. Є такий намір у випадку, якщо міська влада не погасить борг", - сказав Денисов.

Він відзначив, що заборгованість ще тягнеться з минулого року, коли влада Києва зі 100 тисяч гривень сплатила лише 20 тисяч.

За словами Денисова, у керівництва фестивалю є підписані договори та акти з КМДА, згідно з якими влада має повернути гроші.

"У нас є договори і акти. Управління культури міста підтверджує цей борг ,приймає його, але не може назвати жодних строків його повернення", - сказав гендиректор фесту.

Він наголосив, що "Молодість" спробує владнати конфлікт мирно, "хоча враховуючи минулий досвід, це буде складно".

"Листи написані, були зустрічі з керівництвом Управління культури міста, листи писали і до особисто Черновецького з проханням компенсації заборгованості. Реакції -  жодної. Усе, що сказали, що грошей немає. Жодних строків і жодних гарантій", - сказав Денисов.

За його словами, під час цьогорічного фестивалю не передбачена жодна допомога від міста.

Як відомо, 39-й Київський міжнародний фестиваль "Молодість" відкриється 24 жовтня і триватиме до 1 листопада цього року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ