Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4abb35fd13847/
Українська правда
Київ

Мерія визначить, хто буде інвестором "Соцкартки киянина"

24.09.2009  12:03

Київська міська державна адміністрація 30 вересня проведе розкриття конкурсних пропозицій та планує визначити потенційних виконавців робіт із впровадження системи "Соціальна картка киянина".

Про це повідомляється на офіційному веб-порталі КМДА, пише УНІАН.

Згідно з умовами конкурсу, джерелом фінансування проекту є власні кошти виконавця.

Мерія зазначає, що кінцевий термін подання пропозицій - 28 вересня.

Як відомо, влітку 2006 року київська влада заявила, що планує ввести єдиний платіжний документ для жителів столиці - пластикову картку, за допомогою якої кияни зможуть не лише отримувати зарплату, пенсію, стипендію чи розраховуватися за покупки, а й їздити у міському пасажирському транспорті.

Пізніше цей проект отримав назву "Соціальна картка киянина" і мав на меті вирішити низку завдань. Зокрема на цільове адресне надання усіх видів пільг мешканцям, які мають на це право; облік наданих пільг та інформування органів влади з метою контролю за цільовим використанням бюджетних коштів, планування бюджетних витрат для демографічних та соціально-економічних процесів у столиці.

На картці можна буде також зберігати інформацію медичного характеру (наприклад, група крові, медичні препарати, що викликають алергічні реакції), інформацію щодо медичного страхування, програми лояльності, кредитну історію або електронно-цифровий підпис власника картки тощо.

Повністю проект "Соціальна картка киянина" планують реалізувати до 2010-2011 року.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.