Мерія визначить, хто буде інвестором "Соцкартки киянина"


Київська міська державна адміністрація 30 вересня проведе розкриття конкурсних пропозицій та планує визначити потенційних виконавців робіт із впровадження системи "Соціальна картка киянина".

Про це повідомляється на офіційному веб-порталі КМДА, пише УНІАН.

Згідно з умовами конкурсу, джерелом фінансування проекту є власні кошти виконавця.

Мерія зазначає, що кінцевий термін подання пропозицій - 28 вересня.

Як відомо, влітку 2006 року київська влада заявила, що планує ввести єдиний платіжний документ для жителів столиці - пластикову картку, за допомогою якої кияни зможуть не лише отримувати зарплату, пенсію, стипендію чи розраховуватися за покупки, а й їздити у міському пасажирському транспорті.

Пізніше цей проект отримав назву "Соціальна картка киянина" і мав на меті вирішити низку завдань. Зокрема на цільове адресне надання усіх видів пільг мешканцям, які мають на це право; облік наданих пільг та інформування органів влади з метою контролю за цільовим використанням бюджетних коштів, планування бюджетних витрат для демографічних та соціально-економічних процесів у столиці.

На картці можна буде також зберігати інформацію медичного характеру (наприклад, група крові, медичні препарати, що викликають алергічні реакції), інформацію щодо медичного страхування, програми лояльності, кредитну історію або електронно-цифровий підпис власника картки тощо.

Повністю проект "Соціальна картка киянина" планують реалізувати до 2010-2011 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ