Київ позбувається таксофонів



Фото union.makeevka.com
У столиці почали демонтаж міських телефонів. Основна причина "очищення" вулиць від таких звичних таксофонів - їх незатребуваність.

За останні місяці звичні сині телефонні апарати під козирком пропали біля станцій метро "Контрактова площа", "Нивки", "Хрещатик", пише "Комсомольська правда".

Ще минулого року "Укртелеком", який обслуговує міські стаціонарні телефони і таксофони, заявляв про те, що система вуличного зв'язку застаріла.

За словами керівництва компанії, таксофонна мережа не приносить доходу. Тому вуличні автомати почали просто демонтували, не вигадуючи якоїсь нової заміни.

Проте телефонними картками поки що торгують і у відділеннях пошти, і в ларьках з продажу преси.

Однак через непопулярність у покупців багато кіосків самі відмовляються брати картки під реалізацію, незважаючи на те, що в "Укртелекомі" запевняють, що всі таксофони ніхто демонтувати не збирається.

"На 1 липня цього року в столиці нараховувалося 3300 таксофонів, з яких 500 узагалі користувалися нульовою затребуваністю. Тому їх вирішили демонтувати до кінця року. Але, розуміючи соціальну значимість таксофонів, у столиці продовжать роботу 2800 апарата в різних районах міста", - кажуть в "Укртелекомі".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ