У мерії кажуть, що "інтереси 200 людей" не стануть їм на заваді


Столична влада основною проблемою під час будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу називає приватні наділи на Воскресенці.

Про це в інтерв'ю муніципальній газеті "Хрещатик" заявив виконувач обов'язків начальника Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА Сергій Броневицький.

"На території Рибальського півострова не залишилося жодного підприємства, яке б стояло на шляху будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Головна проблема - приватні наділи на Воскресенці", - сказав він.

За словами Броневицького, нині триває робота з населенням, виділено нові ділянки під забудову, і начебто половина з них вже дали згоду на переселення чи обрали інші варіанти відшкодування.

"Зрозуміло, що зупинити будівництво моста неможливо, адже він потрібен для більш ніж півмільйонного населення житлового масиву Троєщина. Тому інтереси 200 людей не зможуть перешкодити цьому. Замовник має зайняти жорсткішу позицію у вирішенні цього питання", - сказав Броневицький.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ