Перший ярус трибун на "Олімпійському" майже готовий


На НСК "Олімпійський" тривають повномасштабні будівельні роботи, а перший ярус трибун виконаний вже на 90%.

Про це під час візиту делегатів від УЄФА 21 вересня заявив міністр сім'ї, молоді та спорту Юрій  Павленко, повідомляє прес-служба Мінсім'ї.

"Сьогодні на стадіоні розгорнуто повномасштабні будівельні роботи згідно із затвердженим проектом, на будівельному майданчику працюють близько 1 тисячі робітників та майже 400 інженерно-технічних працівників, задіяно162 одиниці будівельної техніки", - сказав міністр.

Міністр зазначив, що роботи ведуться на всіх ділянках одночасно.

"На стадіоні вже на 90% готовий перший ярус трибун, на який залишилося змонтувати сидіння. Згідно плану, на сьогодні повністю завершені демонтажні роботи, роботи з влаштування прохідного комунікаційного колектора та перенесення інженерних мереж з-під стадіону", - сказав Павленко.

Він додав, що також підсилено фундаменти верхнього ярусу трибун та північного в'їзду в чашу спортивної арени, виконані роботи з влаштування фундаментів підпірних стін та естакади.

Водночас, за словами міністра, триває зведення каркасу, який триматиме покриття над трибунами, будівництво залізобетонного каркасу естакади та об'їзної дороги, споруджується зона обслуговування вболівальників та VIP-зона.

"Експерти УЄФА безпосередньо пересвідчились, що роботи на всіх ділянках будівництва виконуються чітко у відповідності до затвердженого Урядом графіка", повідомляє прес-служба Мінсім'ї.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ