Мерія визначила, що робитиме з землями "Еліта-Центру"


Київська адміністрація пропонує постраждалих вкладників "Еліта-центр" визначити людей, які потрапили у найбільш скрутне становище і мають право на першочергове отримання житла.

Столична влада заявляє, що землі, які належали "Еліта-Центру" будуть використані для забезпечення житлом постраждалих вкладників, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з рішенням Київради від 18 червня, для цього будуть використані земельні ділянки на вул. О. Шмідта, 34-42, просп. Героїв Сталінграда, 7-6, просп. В. Маяковського, 17-в, вул. Курнатовського, 7-6, вул. П. Запорожця, 15-в, вул. Будівельників, 18-а.

Крім того, потерпілі та Київська адміністрація повинні визначити можливість поновлення прав потерпілих щодо будівництва житла на відповідній земельній ділянці.

Також КМДА за участю потерпілих визначає по конкретній земельній ділянці громадян, які потрапили в найбільш скрутне матеріальне становище і можуть мати право на першочергове отримання житла.

На підставі викладеного, столична влада пропонує повноваженим представникам потерпілих провести загальні збори з кожної земельної ділянки, що належали групі будівельних компаній "Еліта-Центр".

Про час та місце проведення таких зборів КМДА просить повідомляти завчасно.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ