У Києві відкривається театральний фестиваль



Фото pics.livejournal.com/ugo
З 17 вересня по 1 жовтня у київському Національному академічному театрі російської драми ім. Лесі Українки пройде Міжнародний театральний фестиваль "Простір Давида Боровского", присвячений 75-річчю з дня народження видатного сценографа.

У четвер о 16:00 відбудеться презентація експозиції "Простір Боровського", а в 19:00 фестиваль відкриється спектаклем "Дон Кіхот. 1938 рік" за М.Булгаковим і Сервантесом, повідомляє ЛігаБізнесінформ.

Серед учасників фестивалю: Санкт-Петербурзький академічний малий драматичний театр з виставами "Дядя Ваня" А.Чехова і "Король Лір" В.Шекспіра; Московський драматичний театр "Ермітаж" зі спектаклями "Безрозмірне Кім-танго" Ю.Кіма і М.Левітина, "Капніст туди і назад" Ю.Кіма.

Театр російської драми ім. Лесі Українки також покаже спектаклі "Наполеон і корсиканка" І.Губача; "Глузливе моє щастя" Л.Малюгіна; "Дерева вмирають стоячи" А.Касони.

Також відбудуться спектаклі спільного міжнародного проекту театру ім. Лесі Українки і драматичного театру ім. Варпаховского (Монреаль, Канада) - "Дядьків сон" за Ф.Достоєвським і "Жіноче літо" А.Менчелла.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ