Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ab0f24669e56/
Українська правда
Київ

Черновецький наказав готуватися до прибирання

16.09.2009  17:12

Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження про початок підготовки столиці до проведення осіннього місячника з благоустрою.

"Керівникам головних управлінь, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів КМДА, а також головам райдержадміністрацій  спрямувати зусилля підпорядкованих їм підприємств, організацій та установ на екологічне оздоровлення територій водойм, повітря,  виконання комплексних загальноміських програм," - йдеться у розпорядженні.

Крім того, структурним підрозділам КМДА доручено розпочати накопичення ресурсів для організованого проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста у 2009 році, повідомляє прес-служба мерії.

Розпорядженням також відзначено кращих учасників весняного двомісячника з благоустрою столиці 2009 року. Серед районів визнано кращими Голосіївський, Оболонський, Печерський та Солом'янський райони, а серед міських комунальних служб - КК "Київавтодор" та ККО "Київзеленбуд".

Незадовільною роботу з благоустрою, озеленення та санітарної очистки міста, що тривала навесні, відзначено у Дніпровському, Подільському та Святошинському районах.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.