Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ab0e44dbd48e/
Українська правда
Київ

У Черновецького вигадали, як покращити життя водіям і заробити

16.09.2009  16:12

Столична влада має намір втричі збільшити надходження до бюджету від парковки за рахунок створення 83 тисяч додаткових машиномісць.  

Про це на брифінгу у середу заявила перший заступник міського голови Ірена Кільчицька.

"На сьогодні охоплено міським парковками 17 тисяч машиномісць. Хоча ми знаємо, що в києві близько 1 мільйона машин і ми плануємо до кінця 2009 року збільшити кількість машиномісць на парковках і стоянках до 100 тисяч. І розраховано, що приблизно у три рази зростуть доходи парк сервісу", - сказала Кільчицька.

Вона також відзначила позитивну тенденцію у роботі "Київтранспарксервісу".

"За 2 роки роботи у столиці КП "Київтранспарксервіс" збільшив валові щомісячні доходи з 600 тисяч гривень до 5 мільйонів гривень щомісяця. Це великі надходження у бюджет.  Лише за перші півроку (2009 року) надходження від парковаок становлять близько 8 мільйонів гривень, збирається транспортний збір", - сказала Кільчицька.

За її словами, збільшення кількості паркомісць буде здійснюватися за рахунок введення в дію нових стоянок і паркувальних майданчиків.

Серед нововведень заступник мера звернула увагу на мобільне паркування.

"Закуплено за рахунок комунального підприємства 41 паркомат. Вони себе оправдовують, вони дають приблизно у 2 рази більше доходу, ніж пакувальник -  жива людина. Тому ми будемо продовжувати закуповувати і встановлювати паркомати", - сказала Кільчицька.

"Українська правда. Київ"

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.