Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ab099e547b48/
Українська правда
Київ

Столична міліція затримала педофіла

16.09.2009  11:05

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Дарницького райуправління затримали чоловіка, який розбещував маленьких хлопчиків.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС, доведено, що він причетний до трьох аналогічних злочинів.

Так, у серпні до міліції звернулась жінка, яка повідомила, що невідомий чоловік вчинив розпусні дії з її неповнолітнім сином. Через деякий час надійшло ще дві заяви від батьків. 

У результаті проведення оперативних заходів правоохоронці затримали 54-річного киянина.

Своїх жертв чоловік шукав в селі Бортничі. Це були хлопчики 10-11 років. Для того, щоб якось їх зацікавити, він прохав дитину йому допомогти - розвантажити фрукти або овочі.

Винагорода складала 50 гривень, на що діти з задоволенням погоджувались. Але замість овочів, фруктів та грошей чоловік примушував хлопчиків до статевого акту.

У затриманого пенсіонера є жінка та дорослий син. Сам він родом з Білорусії, але вже багато років живе в Україні. Під час особистого обшуку правоохоронці виявили посвідчення полковника збройних сил України. Також чоловік розповів, що працює в Державній службі охорони. Після перевірки працівники міліції встановили, що посвідчення фальшиве, і в ДСО він також не служить.

Дарницьким райуправлінням міліції порушено кримінальну справу за розбещення неповнолітніх. За скоєння цього злочину передбачено покарання у вигляді арешту строком до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

На даний час вирішується питання про міру запобіжного заходу відносно затриманого, а також перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.