Київських автомобілістів закликають не зволікати з техоглядом



Фото iz.com.ua
Керівництво ДАІ у Києві закликає столичних автовласників не затягувати з проходженням технічного оглядку машин і пройти його у встановлений термін.

Про це заявив начальник ДАІ Києва Анатолія Сіренко, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УДАЇ ГУ МВС.

За його словами, до початку вересня лише близько третини київських водіїв подали свої машини на технічний огляд. Він наголосив, що настільки низький відсоток проходження техогляду можна пояснити декількома причинами, зокрема, тим, що цього техогляд був продовжений до середини грудня.

"До того ж, з'явилися повідомлення в пресі, що транспорт можна подавати на огляд навіть у наступному році. Мабуть, тому багато автовласників і вирішили, що з проходженням техогляду можна не поспішати. Однак, уже прийняте остаточне рішення, що технічний огляд у цьому році закінчується 15 грудня", - сказав Сіренко.  

У зв'язку з цим він звернувся до столичних жителів з проханням не затягувати з проходженням техогляду автомобілів. 

"Я рекомендував би киянам не затягувати з проходженням техогляду, а підготуватися і найближчим часом подати транспорт на перевірку, оскільки з досвіду минулих років до моменту завершення виникає нікому непотрібний ажіотаж і черги", - сказав Сіренко.   

Він наголосив, що у столиці працює станція діагностики ДАІ, розташована по вулиці Туполєва, 19 та ще 37 СТО, яким дозволено видавати протокол перевірки технічного стану.

Як відомо, згідно з чинним законодавством експлуатація транспорту, що не пройшов у встановлений термін техогляду, заборонена. Порушення цієї вимоги карається штрафом у розмірі від 340 до 425 гривень.      

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ