Черновецький підписав розпорядження про реставрацію Андріївського узвозу



Фото tourist.kharkov.ua
Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження "Про проведення реставрації та ремонту забудови, благоустрою території Андріївського узвозу у Подільському районі та реконструкції інженерних мереж цієї вулиці у 2009-2010 роках".

Текст відповідного документа оприлюднений на сайті муніципальної газети "Хрещатик".

Згідно з розпорядженням, здійснити проектування, ремонт, реставрацію, благоустрій, художнє освітлення забудови, реконструкцію інженерних мереж, ремонт покриття пішохідних тротуарів та проїзної частини Андріївського узвозу у 2009-2010 роках повинен відділ капітального будівництва та реконструкції Подільської районної адміністрації.

Дирекція Національного заповідника "Софія Київська", згідно з документом, мусить здійснити комплекс заходів з укріплення пагорба Андріївської церкви.

Здіснення реконструкції проїзної частини та тротуарів Андріївського узвозу з реконструкцією інженерних мереж та комплексної підсвітки будівель Андріївського узвозу покладено на КК "Київавтодор".

Розпорядження передбачає, що Головне управління комунальної власності КМДА разом з Київським міським бюро технічної інвентаризації повинне забезпечити Відділ капітального будівництва Подільської РДА необхідною інформацією щодо статусу будівель і споруд, розташованих на Андріївському узвозі.

"Українська правда. Київ"



ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ