У Ющенка вимагають прискорити вирішення питання "Еліта-Центр"


Заступник глави секретаріату президента-представник президента в Конституційному суді Марина Ставнийчук просить прискорити процес внесення змін у "Порядок відшкодування вартості інвестицій, внесених громадянами для будівництва житла "Еліта-Центр".

Про це вона заявила під час наради, на якій обговорювався хід виконання указу президента N119 "Про додаткові заходи з вирішення проблеми забезпечення житлом громадян, що постраждали внаслідок діяльності ГБК "Еліта-Центр", пише ЛігаБізнесінформ.

Ставнийчук також звернулася до урядової комісії з проханням терміново направити в Київську міську держадміністрацію погоджений проект цих змін.

Вона висловила сподівання, що Київрада піде назустріч постраждалим інвесторам і прийме нову редакцію документа з напрацьованими і погодженими змінами.

Як відомо, 10 вересня слідчий висунув офіційне обвинувачення Олександру Волконському (Шахову), як організаторові афери "Еліта-Центр".

У березні цього року один із засновників "Еліта-Центр" Ігор Циганок був засуджений до 8 років позбавлення волі.

За даними МВС, у результаті будівельної афери "Еліта-Центр", що була розкрита в лютому 2006 року в Києві, постраждали 1759 людей.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ