Киян запрошують на генеральне прибирання столичних парків


КО "Київзеленбуд" має намір у жовтні провести щорічний Осінній місячник з благоустрою території міста.

До приведення до ладу парків та скверів запрошують і мешканців Києва, повідомляє прес-служба "Київзеленбуду".

"Ми активно запрошуємо приєднатися всіх бажаючих та небайдужих до чистоти міста.  Ми спробували створити перелік 10 центральних парків, на яких хочемо сконцентрувати зусилля та зробити насправді велике прибирання сміття. Саме сміття є головною проблемою цих територій", - сказав генеральний директор "Київзеленбуду" Олександр Козловський.

За його словами, також комунальне об'єднання разом зі свідомими громадянами займеться іншими об'єктами благоустрою: скверами, парками, бульварами, вуличними насадженнями.

"Роботи багато, потрібні люди, яки б присвятили 4 години в місяць на створення культури чистоти та турботи про своє місто", - сказав Козловський.

Зокрема, у жовтні прибиратимуть такі парки:

3 жовтня о 10.00 - Парк "Партизанської Слави", площею 110 га у Дарницькому районі;  Маріїнський парк, площею 14,57 га у Печерському районі та Парк "Орлятко", площею 8,39 га у Солом'янському районі.

10 жовтня о 10.00 - Парк "Дружби народів", площею 209,26 га у Деснянському районі та Гідропарк, площею 149,25 га у Дніпровському районі.

17 жовтня о 10.00 - Парк  ім. Рильського, площею 140,9 га  у Голосіївському районі столиці та  Куренівський парк, площею 8,4 га у Подільському районі.

24 жовтня о 10.00 - Парк "Інтернаціональний", площею 7,52 га у Святошинському районі;  урочище "Наталка", площею 118га в Оболонському районі та Парк "Володимирська      гірка", площею 10,8 га у Шевченківському районі.

Необхідна кількість волонтерів - не менше 2 осіб на 1га. Кожен киянин та гість столиці має можливість обрати парк свого району та приєднатися до прибирання.

З собою необхідно мати пару гумових рукавиць та кілька пакетів для сміття, повідомляють у "Київзеленбуді".

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ