Реконструкцію швидкісного трамваю закінчать до кінця року?



Фото oldkyiv.org.ua
Комунальне підприємство "Київпастранс" має намір завершити реконструкцію лінії швидкісного трамвая від Кільцевої дороги до залізничного вокзалу до кінця 2009 року за наявності достатнього фінансування.

Як відзначає прес-служба підприємства, "На виконання розпорядження КМДА від 04.04.2007 р. № 396 роботи з реконструкції трамвайної лінії швидкісного руху будуть повністю завершені до кінця 2009 року при умові забезпечення фінансування в розмірі 200 мільйонів гривень".

Станом на 1 серпня, підприємство освоїло на реконструкцію ділянки від вул. Старовокзальної до Великої Кільцевої дороги 223,618 мільйона гривень.

На третій черзі будівництва ділянки від Повітрофлотського проспекту до вулиці Гната Юри демонтоване трамвайне полотно та контактна мережа.

Також прокладено 6,2 км телефонної каналізації, 5,5 км дощової каналізації та дренажу, змонтовано 10,4 км рейкошпальної решітки, установлено 550 м сітчастої огорожі. Ведуться роботи з влаштування контактної мережі, благоустрою та огорожі.

Крім того, як зазначає прес-служба, проводиться реконструкція існуючих шляхопроводів через вул. Індустріальна та залізничні колії ст. "Борщагівка".

Як відомо, у березні "Київпастранс" розраховував завершити реконструкцію лінії швидкісного трамвая від Кільцевої дороги до залізничного вокзалу до вересня.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ