У Києві відкрився університет для пенсіонерів


У Києві відкрили перший навчальний заклад для людей похилого віку - "Університет третього віку", в якому можуть одержати освіту всі бажаючі пенсіонери.

Про це повідомляє прес-служба Шевченківської райради в Києві.

Університет створено на базі територіального центру №2. У нього є ректор, статут, емблема і гімн. Зараз у вузі навчаються більше 60 студентів, і їхню кількість планують збільшувати.

В університеті налічується сім факультетів: правознавства, філологічний, літературно-художній, факультет здорового способу життя, краєзнавчий, хорового співу і національного танцю, декоративно-прикладного мистецтва.

Також готується до відкриття факультет інформаційних технологій, де будуть навчати навичкам користування комп'ютером, інтернетом, факсом, ксероксом, мобільним телефоном та іншою сучасною технікою.

Передбачається, що вести лекції і семінари будуть викладачі Національного університету ім. Т.Шевченка і "Києво-Могилянської академії".

Навчання на факультетах відбувається тільки за бажанням слухача - без перевірки отриманих знань і вмінь. У процесі навчання будуть застосовуватися як традиційні методи, так і методи тренінгів. Вступних іспитів не буде, студентські квитки і канікули передбачені.

Заняття проходитимуть кілька разів на тиждень. Щоп'ятниці для студентів будуть проводити тематичні екскурсії і зустрічі.

Контакти університету: вул. Ванди Василевської, 11а, тел. 236-50-56 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ