Виставки подарунків, посуду, лекції Васильєва та Січкар


З 9 до 12 вересня у Києві пройдуть виставки подарунків, посуду, декору та предметів інтер'єру і побутової техніки.

Виставки проходитимуть у Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15) у середу-п'ятницю з 10 до 18 години, у суботу - з 10 до 14 години.

Зокрема, можна відвідати V міжнародну виставку посуду "TableWare", V міжнародну виставку подарунків "World of Gifts", ІІІ міжнародну виставку декору та предметів інтер'єру "Décor" і вперше - спеціалізовану виставку побутової техніки "Domestica".

Виставки супроводжуватиме широка програма ділових заходів, серед яких: відкрита практична конференція "Бізнес - реалії і можливості", семінар-тренінг "Інтернет - інструменти для продажу" і семінар "Секрети успіху ресторанного бізнесу від Маргарити Січкар".

Почесним гостем виставки декору стане відомий російський історик моди Олександр Васильєв. 11 вересня він прочитає дві лекції "Екзотизм в інтер'єрі" та "Інтер'єри 1960-х років".

Крім того, на центральному подіумі щоденно проходитимуть майстер-класи провідних вітчизняних та закордонних декораторів, дизайнерів, флористів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ