Киян спитають, що вони думають про міську електричку


Південно-Західна залізниця з 7 по 13 вересня 2009 року оголошує тиждень прийому зауважень пасажирів, які користуються міською електричкою.

Для цього у кожному вагоні електропоїзду залізничники розмістять спеціальні скриньки, у які пасажири вкидатимуть написані на папері свої зауваження та побажання.

Крім того, на зупиночній платформі "Троєщина" та станції "Київ-Петрівка" протягом тижня працюватимуть волонтери-залізничники, до яких можуть звернутися пасажири, щоб поділитися своїми міркуваннями щодо поліпшення умов у роботі міської електрички.

Керівництво Південно-Західної залізниці вдалося до даного заходу, щоб дослухатися до пропозицій пасажирів, а відтак, і покращити їхнє обслуговування.

"Адже залізничники вперше працюють у такому проекті, аналогів якому у столиці ще не було", - зауважує прес-служба Південно-Західної залізниці.

Задля реалізації проекту "міська електричка" залізниця надала модернізовану залізничну інфраструктуру, переобладнані на зразок метрополітену електропоїзди, реконструювала платформи та розробила графік руху у години пік.

Тому пасажирів просять висловлювати свої побажання саме щодо покращення вищезазначених складових проекту.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ