Глава "Кінгз Кепітал" розповів, у кого всі гроші


Глава компанії "Кінгз Кепітал" Олександр Бандурченко звинувачує Сергія Голованова та Ігоря Колеснікова у привласненні коштів вкладників.

В інтерв'ю "Газете по-киевски" Бандурченко заявив, що Голованова і Колеснікова йому порекомендував пастор Сандей Аделаджа.

"Аделаджа наполягав на тому, щоб саме Голованов вів фінанси компанії, інакше він обіцяв докласти всіх зусиль (виступити перед паствою з закликом розривати угоди з "КК"), щоб збанкротити компанію", - розповів глава компанії.

За словами Бандурченка, він займався залученням коштів, а Голованов - їх розміщенням:

"У вересні 2008 року, пославшись на кризу, Голованов і Колесніков перестали виконувати свої зобов'язання переді мною й в односторонньому порядку фактично розірвали наші відносини, привласнивши собі всі ті кошти, що знаходилися у них в управлінні".

За словами глави компанії, востаннє він розмовляв з пастором у листопаді 2008 року: "Я наполягав, щоб його зовнішні керуючі (Голованов і Колесніков) дали звіт про використання коштів. Пастор погодився, більше я з ним не спілкувався".

"Пізніше, вже в СІЗО, бачив по телевізору, як Аделаджа каже, що взагалі мене не знає. А на очній ставці він раптом "забув" російську мову, і поспілкуватися не вдалося", - додає Бандурченко.

Глава компанії радить вкладникам "вірити тільки ініціативній групі під керівництвом Бебнева і Черепейнікова".

"Вкладники повинні до 1 жовтня подати свої заяви за адресою: Київ, вул. Закревського, 87 д. Відповідно до українського законодавства, після оголошення про початок процедури ліквідації у кредиторів є рівно місяць, щоб оформити свої претензії до компанії", - пояснив він.

Бандурченко називає неправдою слова Аделаджи про його непричетність до "Кінгз Кепітал": "В управлінні його "фінансистів" (Голованова і Колеснікова) були обороти "Посольства Божого", і тепер він боїться розголосу цього факту".

"Не знаю, що перешкодило Аделаджі відразу ж зізнатися в тому, що його обдурили власні фінансисти (у близькому колі він це зробив, а публічно боїться дотепер)", - зазначив він.

Бандурченко заявляє, що не знімає із себе відповідальності за нинішню ситуацію, тому буде "розробляти методи і стратегії для допомоги вкладникам, усі новини і плани особисто буде відображати на своєму персональному блозі blog.bandurchenko.org.ua".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ