Черновецький "завалив" школу. Фото


Усе, що зроблено для підготовки Києва до нового навчального року, зроблено не завдяки, а всупереч діям міської влади.

Про заявив один з лідерів Блоку Віталія Кличка Дмитро Андрієвський в ефірі каналу "Рада", коментуючи рівень готовності столичних закладів освіти.

Усі фото УНІАН

"Жодної нової школи до початку навчального року не відкрито. Недобудованими залишаються навіть ті об'єкти, які мали бути здані в експлуатацію у цьому році", - зазначив політик.

Андрієвський продемонстрував фотографії недобудованої школи у Солом'янському районі по вулиці Лебедєва-Кумача, повідомляє УНІАН.

 

"Згідно з обіцянками влади, цей навчальний заклад мав відкрити свої двері учням вже цього першого вересня. Але, як бачимо, будівництво давно не ведеться. При цьому, куди пішли гроші, заплановані на цю школу, - невідомо", - зауважив депутат.

На думку Андрієвського, ситуація загострюється тим, що потреба у появі нових середніх навчальних закладів в Києві дуже висока.

 

"За даними ЗМІ, конкурс в школах на сьогодні більший, ніж у ВНЗ - по 7-10 дітей на місце. У цьому році в Києві на 2 тисячі першокласників більше, ніж це було у минулому", - зауважив депутат.

"При цьому навчальних закладів катастрофічно не вистачає. І це найбільш кричущі плоди бездіяльності Черновецького поряд із завищеними тарифами та бюджетним колапсом", - наголосив він.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ