На Львівській площі влаштували перестрілку?

02.09.2009  18:54

1 2 3 4 5 6
У середу вдень на Львівській площі у Києві пролунало кілька пострілів. Про це пишуть на "Форумі Української правди".

За інформацією форумчанина na100ika, на площу приїхав автобус з бійцями у камуфляжі і  кран.  Вони мали намір знімати старий тютюновий кіоск.

Працівник кіоска викликав свою охорону. Після розмови, за словами форумчанина, пролунало близько 15 пострілів з двох пістолетів.

За словами начальника Головного управління контролю за благоустроєм КМДА Сергія Неклюдова, у середу дійсно було здійснено декілька виїздів на демонтажі незаконних конструкцій.

"З приводу цього інциденту я можу сказати, що практично щодня стикаємося з тим, що діяльності влади заважають якісь кримінальні елементи. Ми діємо за законом", - сказав Неклюдов.

За його словами, у Саll-центр постійно надходять скарги киян щодо неправомірно розміщених мафів чи реклами, усе це обов'язково перевіряється і там, де незаконно, демонтується.

"У нас щомісяця все більше таких випадків. Ми реагуємо на скарги і діємо згідно з законом, а інша сторона діє незаконно. Але за кожним фактом перешкоджання діям влади ми звертаємося у міліцію і прокуратуру", - сказав Неклюдов.

Водночас він запевнив, що стріляти працівники управління з благоустрою не могли.

"Якщо хтось стрілів, то це їх діло. Але я можу запевнити, абсолютно, що наші люди стріляти не могли. По-перше, у них зброї нема ніякої, по-друге, це категорично заборонено", - сказав начальник Головного управління контролю за благоустроєм КМДА.

Фото з ФУПа

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ