У школах Київської області викладатимуть уроки з електробезпеки


З 1 вересня компанія "А.Е.С. Київобленерго" започаткувала масштабну програму з популяризації електробезпеки серед навчальних закладів Київської області.

У цьому енергетиків підтримало і Головне управління освіти та науки в Київський області, також "А.Е.С. Київобленерго" співпрацюватиме  із Міністерством надзвичайних ситуацій в Київський області, повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, 1 вересня представники компанії "А.Е.С. Київобленерго" завітали до Ірпінської школи №2 та Білоцерківської школи №1 і №12,  презентувавши спеціальний випуск навчально-пізнавального журналу для школярів "Абетка електробезпеки", який був схвалений для використання у навчально-виховному процесі МОН.

Цей журнал мають отримати всі вчителі, які викладають предмет безпеки життєдіяльності, що на сьогодні є обов'язковим у програмі середніх шкіл.

Журнал у вигляді коміксів органічно поєднує у собі теми електробезпеки із пригодницьким сюжетом, що полегшує сприйняття теми та усвідомлення її школярами молодшого віку.

Також на сторінках журналу є ігрові матеріали, які одночасно роблять навчання цікавим та інформативним, повідомляє прес-служба компанії.

Окрім того, для вчителів, які викладають предмет ОБЖД, фахівці "А.Е.С. Київобленерго" проведуть спеціальний курс з енергобезпеки,  що допоможе у викладанні інформації з безпеки дітям.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ